Феерия от нежност, емоция и изящество - с впечатляващ спектакъл за

...
Феерия от нежност, емоция и изящество - с впечатляващ спектакъл за
Коментари Харесай

С впечатляващ спектакъл избраха новата „Девойка Кюстендилска пролет“

Феерия от деликатност, страст и великолепие - с впечатляващ театър за 57-ма поредна година бе определена “Девойка Кюстендилска пролет “, оповестиха от Общината.
 Община Кюстендил
За знак на града и нежната стъпка, с която идва пролетта, младостта и новата вяра в Кюстендил бе определена Леа Йорданова под номер 11, а нейни подгласнички са - Нилана Колевска, под номер 10 - първа подгласничка и Милана Станкова, под номер 14 - втора погласничка.

Победителката и нейните подгласнички бяха определени от способеното жури от потвърдени експерти в състав: именитият водещ на цяла плеяда излъчвания – Ники Кънчев, телевизионният продуцент и сценарист - Владина Цекова, кастинг режисьорът и притежател на Star Box Casting - Милена Калева, журналистът и публицист Магдалена Гигова и лицето на новата генерация в стилната промишленост и притежател на CodeFashionTV - Анжела Бонева.
 
Церемонията по избора бе съпроводен от впечатляващ театър, чийто водещ бе един от обичаните облици от телевизионния екран и родния радиоефир - Димитър Павлов.

Кюстендилци и посетители на града имаха опция да се насладят на палитрата от красиви фолклорни осъществявания на пленителната Деси Добрева, както и на осъществяванията на едни от най-популярните рап реализатори измежду младата публика в България - FYRE, който гостува дружно с DJ THEO.
 Община Кюстендил

 Община Кюстендил
Победителката в състезанието Девойка „ Кюстендилска пролет “ 2024 получава от Община Кюстендил парична премия в размер на 1500 лева, а двете ѝ подгласнички получават премия в размер н а 900 лева
 Община Кюстендил

 Община Кюстендил
Безплатен шофьорски курс от Учебен център„ Тандем “, който връчи Боян Ангелов - шеф и началник образователна активност. Всички участнички получават подарък от Община Кюстендил - цветни букети, направени от флориста Наси Главшина, ежедневни и публично тоалети, направени от шивашко ателие „ Мари Нитас “-Кюстендил, публично обувки, направени от компания „ Весика “ - Кюстендил, спортни обувки, направени от компания „ Ste&Me ” - Кюстендил, професионален грим, дело на Китна Спирова и професионални фотоси от фотографите Борислав Данчов и Владислав Чанев.
 Община Кюстендил

 Община Кюстендил
Участничките получават още ваучери за 20% отстъпка на шофьорски курс от Учебен център „ Тандем “, както и безвъзмездна процедура на стойност 50 лева от Студио за лазерна епилация Hairless.
 Община Кюстендил
Община Кюстендил благодари на всички, спомогнали „ Кюстендилска пролет “ 2024 година да се трансформира в едно от най-значимите и вълнуващи събития на територията на страната.

Тържествата по случай празника „ Кюстендилска пролет ” 2024 ще продължат на 21 март, к огато ще бъде маркиран формалният празник на града. От 11:30 часа на площад „ Велбъжд “ ще бъде отслужен молебен за здравето на кюстендилци.
 Община Кюстендил
Програмата ще продължи с шествие към лесопарк „ Хисарлъка “, където на сцена „ Базиликата “ ще се състои обред по предаването на знаците на града. Програмата ще продължи с празнична стратегия с присъединяване на обичаната група на дребни и огромни - „ Тоника Сухопътни войски “, обичаните от публиката „ Виво Монтана “ и кюстендилският Фолклорен отбор „ Родолюбие “, както и още голям брой събития.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР